NA ADI HUJI ZASAĐENO VIŠE OD 100 ČEMPRESA I JAVORA

Još jedna volonterska akcija uređenja šetališta na obali Dunava

NA ADI HUJI ZASAĐENO VIŠE OD 100 ČEMPRESA I JAVORA

 

U zajedničkoj akciji učestvovalo je više od 100 zaposlenih vodećih revizorskih kuća u SrbijiMladi istraživači Srbije, predstavnici Opštine Palilula i zaposleni u revizorskim kućama KPMG, Deloitte, PricewaterhouseCoopers i Ernst & Young organizovali su, drugu po redu, zajedničku volontersku akciju ozelenjavanja Ade Huje. U ovoj jednodnevnoj akciji učestvovalo je više od 100 volontera koji su zasadili oko 100 sadnica čempresa i javora.

  • Ada Huja postaje sve atraktivnije izletište i njenom uređenju pridajemo veliki značaj. Volonterska akcija Mladih istraživača Srbije i vodećih revizorskih kuća značajno doprinosi uređenju Ade Huje i nadamo se da će posetioci zaista uživati u ambijentu koji stvaramo- izjavila je Vesna Šabanović, član Veća Gradske opštine Palilula.

 

Vodeće revizorske kuće, poznate u svetu kao „Velika četvorka”, već drugu godinu zaredom, organizuju akciju pod sloganom „Zelena četvorka“ u želji da na jedinstven način daju svoj doprinos zajednici u kojoj posluju. Timskim uređenjem i ozelenjavanjem Ade Huje, revizorske kuće su pokazale da konkurentski odnosi ne smeju biti prepreka zaštiti i unapređenju životne sredine.

  • Sa zaposlenima u revizorskim kućama KPMG, Deloitte, PricewaterhouseCoopers i Ernst & Young smo prošle i ove godine zasadili preko 150 stabala i 300 puzavica i to je veliki volonterski doprinos Beogradu. Nadamo se da ćemo našim primerom motivisati i druge članove zajednice da se što češće odlučuju na slične akcije- izjavio je Vlada Matić, koordinator projekta uređenja Ade Huje nevladine organizacije Mladi istraživači Srbije.

You may also like...