Tetra Pak poklonio 60 sadnica Beograđanima

Povodom 60 godina od osnivanja, kompanija Tetra Pak je Beogradu darovala 60 sadnica javora

Povodom 60 godina od osnivanja, kompanija Tetra Pak je Beogradu darovala 60 sadnica javora duž šetališta na Savskom keju. U akciji sadnje drveća, na obali Save, učestvovali su zaposleni i menadžment ove kompanije koja nakon 60 godina uspešnog poslovanja, čvrsto drži poziciju svetskog lidera u oblasti proizvodnje rešenja za preradu i pakovanje hrane.

  • Umesto proslave jubileja, kompanija Tetra Pak je odlučila da još jednom pokaže posvećenost društveno odgovornom poslovanju i zaštiti životne sredine i tom prilikom poklonila novi zeleni kutak svim posetiocima Savskog keja u kojem će moći da uživaju sve generacije.- izjavio je Brajan MekGinis (Brian McGuinness), generalni direktor kompanije Tetra Pak za Balkan, povodom rođendanske akcije i dodao da će ove aktivnosti takođe biti organizovane i u Zagrebu i Gornjem Milanovcu.

Rukovodeći se sopstvenim slogan „Štiti što je dobro!“, kompanija Tetra Pak sa ponosom ističe da očuvanje životne sredine predstavlja jedan od osnovnih segmenata njenog poslovanja. Ovom akcijom, zaposleni u kompaniji su na delu pokazali i ličnu predanost tom cilju koji je od izuzetne važnosti za čitavo društvo.

You may also like...