WEBINAR: EU pristupanje i životna sredina

Šta znači ulazak u EU na Zapadnom Balkanu i Turskoj za životnu sredinu? Koja je uloga civilnog društva u tom procesu? Hoće li se stanje životne sredine unaprijediti ili ne?

Ako ste zainteresovani za ova pitanja molimo vas da nam se pridružite na webinaru “Pridruzivanje EU na Zapadnom Balkanu i Turskoj”, u srijedu, 24. februara i u cetvrtak, 25. febaruara.

Etnar: - webinar: “Pridruzivanje EU na Zapadnom Balkanu i Turskoj”

Ukoliko ste zainteresovani za učešće, posaljete e-mail na: info@etnar.net  do nedjelje 21. februara 2016. godine, sa sljedećim informacijama: Ime, organizacija, grad, država i broj telefona (u slučaju da vas trebaju pozivati u vezi logistike).
Dnevni red se nalazi ovdje.

U ponedjeljak, 22. februara, dobit ćete informacije o tome kako da se prijavite na webinar. Morat ćete imati dobru internet vezu i web pretrazivač sa instaliranim Flash-om.

Webinar je organizovan kao dio ETNAR projekta koji finansira EU, za jačanje NVO mreža za održivo korištenje energije i prirodnih resursa na Zapadnom Balkanu i Turskoj – ETNAR (IPA-CSF-2014-351-683). Projekt je koordinisan od strane Zelene akcije / FoE Hrvatske. Partneri u projektu su: Green Home iz Crne Gore, Centar za životnu sredinu i Centar za ekologiju i energiju iz Bosne i Hercegovine, CEKOR iz Srbije, Heinrich Böll Foundation iz Njemačke, Friends of the Earth International iz Holandije, Friends of the Earth Europe iz Belgije, OAA iz Albanije, i DEM i Eko-Svest iz Makedonije.

Izvor: Centar za životnu sredinu

You may also like...