Postiplomci za svemirska istraživanja

Masdar Institut nauke i tehnologije u Abu Dabiju dodeljuje 10 akreditovanih postdiplomskih programa u nauci i inženjeringu

Masdar Institut nudi kvalifikovanim studentima iz Republike Srbije upis na postdiplomske programe Masdar Instituta nauke i tehnologije u gradu Masdar, Abu Dabi.

Masdar Institut nauke i tehnologije u Abu Dabiju

Ove godine Masdar Institut je dodao nova unapređenja u sistemu svemirskih istraživanja i tehnologija u svojih 7 master programa, sa fokusom na razvoj ljudskih resursa infrastrukture industrije svemirskih istraživanja Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Poziv Republici Srbiji je upućen za nominaciju kvalifikovanih kandidata. Akademski komitet Instituta savetuje residentialzainteresovane studente da pažljivo razmotre sadržaje programa.

Institut trenutno nudi 9 akreditovanih master programa u oblasti nauke i inženjeringa i interdisciplinarni Phd program. Kvalifikovani prihvaćeni studenti će dobiti punu stipendiju. Kao dodatak diplomi Masdar Instituta, diplomirani studenti mogu isto tako dobiti sertifikat koji potvrđuje da su zvanja stečena na Masdar Institutu komparativna sa MIT (Masačusets Institutom Tehnologije).

Institut je ponudio Ministarstvu mogućnost izbora kvalitetnih kandidata koji ispunjavaju kriterijume, koje će potom predložiti upisnoj komisiji Masdar Instituta.

Detaljne informacije o akademskim programima, uslovima upisa i proceduri aplikacije dostupni su na vebsajtu Instituta: www.masdar.ac.ae

Izvor: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije

You may also like...