Poseta članova Strawberry Energy tima Elektroprivredi Srbije

 

Podrška mladim inovatorima

 

Članovi Strawberry Energy tima 13. septembra 2011. godine su posetili Elektroprivredu Srbije i zahvalili se na podršci koju su im EPS i privredna društva „Termoelektrane Nikola Tesla“, „Termoelektrane-kopovi Kostolac“ i Rudarski basen „Kolubara“ pružili prilikom nastupa u Briselu, gde su osvojili prvo mesto na Evropskoj nedelji održive energije (EUSEW) u kategoriji smanjenja javne potrošnje. Sa mladim pronalazačima razgovarao je Dragomir Marković, generalni direktor EPS-a, kome su predstavnici Strawberry Energy tima uručili i posebnu zahvalnicu.

 

 

 

  • Od trenutka kada smo se upoznali sa ovim projektom nismo imali ni najmanjih sumnji da će ostvariti veliki uspeh, jer se ovako pozitivne i inovativne ideje uvek prepoznaju. Elektroprivreda Srbije će nastavitida pomažetalente i nadam se da ćemo u budućnosti imati još prilika da sarađujemo sa ovim nadarenimmladim ljudima- rekao je Dragomir Marković, generalni direktor EPS-a.

 

 

  • Velika nam je čast što je Elektroprivreda Srbije, kada nam je to bilo najpotrebnije, prepoznala važnost našeg rada i pomogla nam u ostvarivanju ideja. Našim nastupom u Briselu opravdali smo njihova očekivanja- izjavio je Uroš Uljarević, član Strawberry Energy tima.

 

 

 

Predstavnici Strawberry Energy tima upoznali su Dragomira Markovića sa njihovim daljim planovima i sa idejom da se, pored Beograda i Novog Sada, solarni punjač nađe i u Indiji i u zemljama afričkog kontinenta.

 

 

 

Sektor EPS-a za odnose s javnošću

 

 

 

 

 

You may also like...