BEOGRADSKA ČOKOLADNA TRKA 2015

Prva čokoladna trka u Srbiji održana je 28 februara na Dorćolu, u klubu Tezga. Na Beogradskoj čokoladnoj trci 2015 trčalo je oko 100 trkača – sladokusaca. Oni su platili ulaz čokoladom, a za uzvrat dobili čokoladice koje su delili svojim sugrađanima.

  • Jedna čokoladica ima 150 kalorija. To je energija koju potrošimo trčeći približno 3 kilometra. Jedan način da kontroilšemo svoju telesnu masu jeste da ne jedemo slatkiše. Drugi je umerenost u slatkišima i redovan trening. Naš izbor jeste fizička aktivnost, trčanje i sladak život – izjavio je Veroljub Zmijanac, maratonac i jedan od organizatora trke.

Grupa entuzijasta okupljenih oko Beogradskog trkačkog kluba želi da inspirativnim akcijama motiviše sugrađane na pokret. Ovog puta poruka je jasna: Slobodno jedi čokoladu i ne plaši se viška kilograma. Sav višak kalorija jednostavno sprži trčanjem.


Na kraju trčanja sve učesnike dočekao je čokoladni švedski sto, poruka je bila jasna – sva čokolada mora biti pojedena!

Koliko puta smo obećali sebi da nećemo jesti slatkiše i da ćemo se hraniti zdravije. Ne odričite se slatkoće u životu a višak kalorija jednostavno potrošite trčanjem! Trka je bila i savršena prilika da se trkači i prolaznici upoznaju sa Školom trčanja, jedinstvenim četvoromesečnim grupnim programom vežbanja za početnike koju organizuje Beogradski trkački klub.

You may also like...