Javni poziv za davanje koncesije

Javni poziv za davanje koncesije - Keleš

Predmet koncesije je izgradnja i upravljanje Regionalnim centrom za upravljanje otpadom „Keleš“ i pet transfer stanica . Obaveza koncesionara je izgradnja i upravljanje RCUO i TS, tretman/odlaganje komunalnog otpada za jedinice lokalnih samouprava članica Niškog regiona za upravljanje otpadom, kao i transport otpada od TS do RCUO.
Jedinice lokalne samouprave koje pripadaju Niškom regionu za upravljanje otpadom su: Grad Niš, Aleksinac, Doljevac, Svrljig, Merošina, Gadžin Han, Sokobanja i Ražanj.
Javni partner preuzima komercijalni rizik i garantuje minimalne količine predatog komunalnog otpada u iznosu utvrđenom na osnovu službenih podataka dostavljenih od strane nadležnih organa jedinica lokalne samouprave ili odluka istih kojima se preuzima predmetna obaveza, a u količinama datim u sledećoj tabeli:

Redni broj

Naziv jedinice lokalne samouprave Garantovana minimalna godišnja količina

1.

Niš

70.000 t

2.

Sokobanja

2.500 t

3.

Ražanj

400 t

4.

Aleksinac

5.500 t

5.

Svrljig

1.200 t

6.

Merošina

500 t

7.

Gadžin Han

768 t

8. Doljevac

1.874 t

UKUPNO

82.742 t

Navedeni podaci predstavljaju minimalne količine garantovane od strane grada Niša i opština: Sokobanja, Ražanj, Aleksinac, Svrljig, Merošina, Gadžin Han i Doljevac, te je moguće da realne količine premašuju navedene iznose u tabeli. Zainteresovanim ponuđačima se savetuje da iskoriste pravo da ukoliko smatraju za potrebno, o svom trošku i svojim sredstvima, ispitaju strukturu i obim otpada, i izvrše sve ostale analize neophodne za pripremu ponude.

Ovde možete preuzeti konkursnu dokumentaciju za prvu fazu javnog konkursa
Preuzmite: Konkursna dokumentacija za prvu fazu javnog poziva za davanje koncesije 02-2015(846.68KB)
Datum objave: 30/12/2015

Izvor: Regionalna razvojna agencija “JUG” (RRA JUG)

You may also like...