Aplikacija na Androidu popravlja Beograd

Aplikacija na Androidu posle tvitera još bolje popravlja Beograd

Posle naloga na Twitter-a, gde je Beokom servis efikasno delovao već neko vreme, a o čemu smo ranije i pisali, grad Beograd je izbacio prvu mobilnu aplikaciju preko koje građani mogu odmah da prijave problem.

Aplikacija na Androidu popravlja Beograd

Aplikacija Beokom servis služi da korisnike informiše o beogradskim vestima, aktuelnostima i komunalnim problemima. Takođe, omogućava vam da brzo i lako prijavite komunalni problem u Beogradu. Za sada je dostupna samo za Android platformu.

Iz aplikacije možete direktno ući na kameru, fotografisati i poslati problem u neku od kategorija: Udarne rupe i problemi sa signalizacijom, deponije i neuređene površine, pucanje vodovodnih cevi, izlivanje fekalija, kvar na uličnoj rasveti, bespravna gradnja, neispravni i neispražnjeni kontejneri, primedbe na javni gradski prevoz, zagušenje kišne kanalizacije, havarisana i napuštena vozila, poklopci šahtova i slivnika i ostalo.

Nadamo se da će ubrzo i korisnici iPhone-a moći da na ovaj jednostavan način prijave komunalne probleme i informišu se o tekućim vestima.

Izvor: NOVA ENERGIJA

You may also like...