Peta Konferencija Studenata Organizacionih Nauka

Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka ove godine od 24. do 28. marta organizuje petu po redu Konferenciju Studenata Organizacionih Nauka-KSON. Projekat će se tradicionalno realizovati u studentskom kompleksu “Ratko Mitrović” na Zlatiboru.

Društvena odgovornost- izbor ili neophodnost

Tema ovogodišnje konferencije pod nazivom “Društvena odgovornost- izbor ili neophodnost“ objedinjuje priču o kompanijama koje uspešno posluju u Srbiji i načinu na koji se one nose sa društvenom odgovornošću u savremenom svetu.

Projekat je do sada okupljao stotine studenata i omogućavao im da budu u interakciji sa stručnjacima u oblasti menadžmenta,Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka logo1 marketinga i informacionih tehnologija i iz prve ruke otkriju pojedinosti u vezi sa poslovanjem i konkretnim primerima iz prakse. U okviru projekta organizuju se brojne radionice i takmičenja kroz koje studenti mogu da iskažu kreativnost i takmičarski duh, ali i da osvoje zanimljive nagrade i ostvare kontakte.

 

Saznajte zbog čega su druženje, zabava i usavršavanje sinonimi za KSON i postanite deo velike konferencije koja iz godine uKSON godinu napreduje i raste, kako u pogledu broja i stručnosti predavača tako i u pogledu broja prijavljenih studenata koji su željni novih iskustava, znanja i poznanstava.

Jedna od prvih asocijacija na ovu organizaciju je upravo KSON koji svojim dugogodišnjim trajanjem i razvojem predstavlja pravi odraz već poznatog slogana Saveza studenata Fakulteta organizacionih nauka “Jer studiranje nije samo broj položenih ispita!”

Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka

Dodatne informacije o konferenciji kao i način prijavljivanja možete pronaći na sajtu organizacije ili na zvaničnoj Fejsbuk stranici KSON-a.

You may also like...