Zračenjem hrane do smanjenja svetske populacije!

 

Korporacijska zavera protiv javnog zdravlja i njihovo sprovođenje u delo planova za sterilizaciju sveže hrane zračenjem, čime će uništavati hranljive materije nužne za život čoveka. Zašto žele pretvoriti živu hranu u mrtvu?

Američko Ministarstvo poljoprivrede (USDA) , koje je podržalo zakone o sterilizaciji sirovih badema koji su sada na snazi u Kaliforniji, te Američko hemijsko društvo, prohemizacijska grupa koja zastupa interese industrijskih proizvođača hemikalija. Najnoviji pritisak izvršili su istraživači USDA koji su sproveli studiju kako bi utvrdili koja metoda najdelotvornije ubija bakterije na zelenom lisnatom povrću kao što je spanać.

Fudžijev sistem za radijaciju hrane

U provođenju studije spanać su polevali rastvorom zagađenom bakterijama. Zatim su bakterije pokušali ukloniti pomoću 3 metode : Pranje , prskanje hemikalijama i izlaganje zračenju. Ne iznenađuje da je jedino zračenje ubilo skoro 100 odsto bakterijskih kolonija. To je zato što zračenje sterilizuje i bakterije i listove povrća, praktično ubijajući biljku i uništavajući velik deo njene prehrambene vrednosti dok ubija bakterije.

USDA tvrdi da je to ogroman uspeh : Korišćenjem zračenja na svim svežim poljoprivrednim proizvodima broj bolesti izazvanih zaraženom hranom koje se jave svake godine mogao bi se značajno smanjiti. Sve to ima smisla dok ne shvatite da će uništavanjem prehrambene vrednosti svih svežih poljoprivrednih proizvoda koji se prodaju, zračenje znatno povećati broj ljudi umrlih od infekcija i hroničnih bolesti koje se mogu sprečiti prirodnim lekovitim materijama iz svežeg voća i povrća.

Zašto sveži poljoprivredni proizvodi pomažu u sprečavanju bolesti

USDA ne priznaje nikakvu razliku između živog i mrtvog poljoprivrednog proizvoda .

Svo živo povrće bogato je lekovitim materijama koje suzbijaju bolesti : Brokoli i celer sprečavaju rak, listovi cvekle čiste jetru, korijander uklanja teške metale, bobice sprečavaju srčane bolesti, a tamnozeleno lisnato povrće pomaže u prevenciji više dvanaest ozbiljnih zdravstvenih problema, jačajući imunološku funkciju i pomažući u prevenciji drugih infekcija. Ali izložite li to povrće i voće dovoljnoj količini zračenja da ubije 99,9 odsto patogenih organizama koji ga koriste za prevoz, ujedno uništavate brojne fitonutrijente, odgovorne za te goleme koristi po zdravlje!

To znači da iako zračenje hrane može smanjiti epidemije bolesti koje se prenose hranom, imaće za neželjenu posledicu povećanje broja ljudi koji će obolevati od drugih infekcija i hroničnih bolesti ), zato što će njihov izvor prirodnih lekovitih materija biti uništen.

Na primer, za mnoge Amerikance zelena salata je jedini preostali izvor fitonutrijenata. S obzirom na njihovu ishranu koja se sastoji od prerađene hrane, fast – fooda i kuvane hrane, ti potrošači imaju vrlo malo izgleda uključiti sveže, fitonutrijentima bogate namirnice u svoju ishranu. A sada im USDA želi i to oduzeti, propisivanjem obaveznog izlaganja zračenju sve svežih poljoprivrednih proizvoda.

Na osnovu ovoga može da se iznese jedno prilično očigledno predviđanje – ako zračenje svežih poljoprivrednih proizvoda stupi na snagu u Sjedinjenim Državama, stope infekcija među potrošačima vrtoglavo će porasti, a ne pasti, zato što će iz hrane biti uklonjeni prirodni lekovi koji jačaju imunitet. Potrošači će takođe beležiti više stope raka, srčanih bolesti, demencije, poremećaja vida, dijabetesa, pa čak i gojaznosti.

Uništavanjem tih hiljada fitonutrijenata zračenje će brojne potrošače ostaviti bez zaštite od mnogih zdravstvenih pretnji modernog društva. Nije preterano reći da je politika masovnog zračenja svežih poljoprivrednih proizvoda jednako glupa kao kad su Rimljani olovom oblagali cevi za vodu u svojim akvadukt.

Kao što su istoričari to objasnili , nakon gradnje akvadukata voda koja je stizala do rimskog stanovništva bila je zagađena olovom – teškim metalom koji izaziva brojne zdravstvene probleme , uključujući ludilo . Mnogi istoričari akvadukte smatraju jednim od glavnih razloga pada Rimskog Carstva :Vođe su poludele, a ostalo je istorija.

Počnemo li izlagati hranu zračenju , time uništavajući njenu prehrambenu vrednost, pokrenućemo lavinu neželjenih posledica koje će biti još teže od onih koje su uzrokovali rimski akvadukti . Bez zaštite koju pružaju fitonutrijenti iz biljaka zdravlje većine potrošača rapidno će se pogoršava , pa ćemo svedočiti kako svet tone u glib hroničnih bolesti i medicinskom bankrotu. Naravno, on već ide u tom pravcu, ali ubijanje izvora hrane samo će ubrzati silaznu spiralu zdravlja.

Steriliše svu hranu!

USDA nikada se nije susrela sa nekim planom za sterilizaciju hrane koji joj se nije svideo. Podržala je i zakon o sterilizaciji sirovih badema koji je stupio na snagu u Kaliforniji, prisiljavajući sve odgajivače badema da sterilišu svoje bademe , izlažući ih toksičnim hemikalijama ili kuvajući ih na dovoljno visokim temperaturama da ubiju sve što je moglo biti živo.

Danas se svi sirovi bademi koji se konzumiraju u Americi nabavljaju od uzgajivača iz inostrastva , gde sirovo još uvek znači sirovo . Sirovo mleko takođe je meta napada , kako u Kaliforniji tako i drugde. USDA je podržala zakone koji su praktično zabranili prodaju sirovog mleka i zahtevaju da mleko bude sterilisano.

Budemo li sada izlagali zračenju sve sveže poljoprivredne proizvode imaćemo hranu koja će biti pretežno sterilisana – drugim rečima, ‘ mrtva ‘ . A mrtva hrana vodi do mrtvih ljudi. To što neki žele da sva hrana bude mrtva trebalo bi biti krajnje šokantno svakome ko nešto zna o zdravlju i ishrani . Živa hrana održava ljude na životu, a od mrtve hrane ljudi umiru. To zbilja nije komplikovano.

Međutim, USDA ima definiciju ‘ bezbednosti hrane ‘ koja se zasniva na ideji da je zdravlje 1 imunokompromitiranog pojedinca koji ne može podneti malo ešerihija coli važnije od trajnog zdravlja celokupnog stanovništva. Zato treba ubiti sve namirnice za sve ljude. Treba se odlučno usprotiviti takvom pristupu. U pogledu bezbednosti hrane , naglasak bi trebalo staviti na jačanje zdravlja i imunološkog sistema ljudi kako bi mogli preživeti povremene kontakte sa nečim bakterijama i virusima.

Pokazalo se da su ljudi osetljivi na bolesti koje se prenose hranom upravo oni pojedinci čiji je imunološki sistem narušen unosom vakcina i antibiotika. Tako je zapravo moderna medicina te ljude učinila podložnim za bolesti koje se prenose hranom. Okrivite farmaceutske kompanije, a ne bakterije. Ali USDA radije optužuje hranu.

Optuživanje konvencionalne medicine za štetu koju nanosi čovekovom imunom sistemu nije politički korektno. Bolje je okriviti hranu, zatim upotrebiti taktiku zastrašivanja i najaviti još više epidemija , a potom se nadati da će javnost zatražiti masovno zračenje hrane. Šta vodi do zračenje hrane kao “konačnog rešenja”.

RECEPT ZA SOCIJALNI INŽENJERING

U svetu se danas se sprovodi korporacijski sponzorisana urota kojom se ljude nastoji držati bolesnima i uskratiti im pristup informacijama o prirodnim lekovima (kao što su lekovite namirnice) koji bi sprečili bolesti i ljude sačuvali bolnica.To su pravi zločini Uprave za hranu i lekove (FDA), neoprostivi postupci i kriminalno ponašanje proizvođača lekova koji bi najviše profitirali kada bi uspeli pronaći način da čitavo stanovništvo održe bolesnim tokom još jedne ili dve generacije.

Uništavanje prirodnih lekova u našoj hrani svakako bi bio vrlo delotvoran način povećanja broja potrošača proizvoda farmaceutske industrije, zar ne ? Sve je to deo zavere “održimo stanovništvo bolesnim” koju sprovodi partnerstvo u zlu između farmaceutskih kompanija i svetske vlade. Poznato nam je da FDA i USDA rade za korporacije, a ne za narod.

Znamo da će farmaceutske kompanije učiniti praktično bilo šta kako bi povećale svoje profite ( uključujući sprovođenje medicinskih eksperimenata na odojčadi, davanje lekova školskoj deci, laganje javnosti, falsifikovanje kliničkih ispitivanja i dr . Može li nas  dakle , imalo iznenaditi to što će sada pokušati sprovesti “konačno rešenje” na snabdevanju hranom, koje će ubiti svu hranu i time kod populacije dovesti do drastičnog smanjenja unosa lekovitih hranljivih materija iz svežih poljoprivrednih proizvoda?

Ostvarenje toga, naravno, zahteva nešto socijalnog inženjeringa od strane USDA kako bi se javnost naterala da sama zahteva da se nešto preduzme.

ONO ŠTO ZAISTA ŽELE JE – MRTVA HRANA

Recimo to bez uvijanja – korporacije koje upravljaju Amerikom , a time i celim svetom (i koje ujedno upravljaju američkom vladom) žele da hrana u SAD – u bude mrtva. Oni ne žele da se hrana koristi kao lek, ne žele da se prirodni lekovi koji se nalaze u hrani takmiče sa njihovim patentiranim farmaceutskim lekovima (na kojima zarađuju daleko više novca nego što se može zaraditi na bilo kojoj hrani).

Ne čini li vam se neobičnim da se ovaj napad na hranu događa sada, odmah nakon što su se u naučnim časopisima počele pojavljivati sve te neverovatne vesti o lekovitoj moći hrane?

Čini se da svake nedelje doznajemo za neku novu zapanjujuću zdravstvenu korist neke namirnice: Crne maline leče rak usne duplje , nar zaustavlja rak prostate, zeleni čaj sprečava rak dojke – i tako dalje. Ono što treba shvatiti je da se brojna lekovita svojstva tih namirnica uništavaju pasterizacijom i izlaganjem zračenju.

Verujemo da našu hranu moramo održati svežom i živom. Pokušati učiniti našu hranu sterilnom je ludost, a svako ko podržava zračenje hrane, podržava politiku genocida protiv svog naroda. A ako na spanaću ima malo više bakterija, to ionako nije ništa sa čime zdravo telo ne bi moglo izaći na kraj.

Povremeno uzimajte probiotike i izbegavajte antibiotike i bićete sasvim dobrog zdravlja. Ešerihija coli je zapravo pretnja samo za one pojedince čiji su imuni sistem (ili crevnu floru) prvo uništili farmaceutski lekovi.

Nema ničeg lošeg u tome da u vašem mleku, bademima ili spanaću ima malo živih organizama. Perite hranu, dosta se sunčajte i izbegavajte upotrebu antibiotika.

Izvor: Balkans Press

You may also like...